Agenda 2021

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende online en live evenementen.

Twee keer per maand organiseer ik online vrouwencirkels tijdens of rond de nieuwe- en volle maan. Daarnaast vind je hier ook alle actuele live bijeenkomsten, lessen en trainingsprogramma's. Voor alle meditatie lessen, cirkels en andere evenementen geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben met meditatie, iedereen kan meedoen! Je wordt er van a tot z doorheen begeleid. 

 

 

Sale!

Magical New Years retreat - vrouwenweekend

€ 599,00 € 399,00
Sale!
Sale!

Magical New Years retreat - vrouwenweekend

€ 599,00 € 399,00

Datum en tijd: Vrijdag 21 januari t/m zondag 23 januari | Check-in: 18.00 uur op vrijdag, check-out: 14.00 uur op zondag.

Krachtig, vastberaden, zelfverzekerd, bewust en gevuld met (zelf)liefde het nieuwe jaar beginnen? Dan is dit retreat wat voor jou lieve vrouw!

 

Al eens de kracht van breathwork, meditatie en vrouwencirkels ervaren? Dan kun je je voorstellen wat een heel weekend met je doet. Het is magisch! Retreats zijn krachtige investeringen in jezelf, waarmee je helemaal jaaa! tegen jezelf zegt. Een weekend vol met diepe heling, sisterhood, energie activaties, bewuste oefeningen zoals beweging, breathwork en meditatie om jou volledig in je kracht te zetten. Klaar om het nieuwe jaar vol vertrouwen en liefde in te gaan! De ervaringen die je zult opdoen zijn niet in woorden uit te leggen.. je moet het echt zelf ervaren. Is dat ook niet de essentie van het leven? Het ervaren. Lets make magic together!

 

De locatie van dit retreat is in Noord-Brabant.