Ik ben Sylvie van Kraaij

Mijn missie is om te leven vanuit mijn hart. Met veel liefde ben ik in 2020 dan ook mijn eigen meditatiestudio en edelstenen webshop gestart. 

Al sinds ik me kan herinneren voel ik me sterk verbonden met spiritualiteit, edelstenen en mineralen, daarom deel ik met veel passie mijn kennis over de toepassing ervan. Lees hierover meer onder het menu edelstenen.

De laatste 8 jaar ben ik door middel van meditatie, astrologie, ademwerk en healing bij verschillende teachers steeds dichter bij mezelf gekomen. Als jong meisje had ik moeite met mijn plek vinden en was ik meer bezig met de energie van anderen. Misschien herken je het wel. Als ervaringsdeskundige help ik je daarom graag op jouw pad naar het zelfbewustzijn. 

gaia meditation meditatie natuur

Met name voor de hoog sensitieve of intuïtieve vrouw kan het een uitdaging zijn om dichtbij jezelf te blijven. Er is zoveel voelbare energie hier op aarde en als vrouw zijn we snel geneigd om voor een ander te zorgen. Door mijn eigen groeiproces en bewustzijn ben ik er achter gekomen hoe belangrijk het is om minstens zo goed voor je innerlijke zelf te zorgen. Een groot thema voor mij is zelfliefde en verbinding met de magie van moeder aarde "Gaia".

 

In mijn studio bied ik groepslessen en individuele coaching trajecten aan. Ik werk vanuit een holistische visie, daarbij ga ik er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. De mens bestaat uit meer dan alleen een lichaam (fysiek) en een geest (mentaal).

In mijn werk kijk ik naar de mens in zijn geheel, we bestaan uit een fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele laag.  Alles heeft een oorzaak en aan de meeste zaken kan gewerkt worden. Ik geloof dan ook sterk in ons zelfhelend vermogen. Als ervaringsdeskundige is mijn rugzak inmiddels aardig gevuld met allerlei "tools" die ik in kan zetten om jou te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan mindfulness, transcendente reizen, geleide meditaties, breathwork, rebirthing, reiki, energiewerk, edelstenen therapie, bio energetische metingen, kaartleggingen, healing en intuïtieve coaching.

 

Het jaar 2020 heeft veel teweeg gebracht en het is duidelijk voelbaar dat ons collectieve bewustzijn toe is aan heling en persoonlijke ontwikkeling. Ik neem je in mijn studio graag mee op een innerlijke reis, zoals deze voor jou mag ontstaan.

 

Lieve groet,

Sylvie

grow gaia

 

Opleiding en trainingen:

- Reiki 1 bij Han van Lamoen, februari 2003

- Biotensor cursus module 1 en 2 bij Roel Nuijt van Praktijk Nuijt, maart 2021

- Breathwork facilitator bij Innercamp, juli 2021 (lid van Complementary Medical Association en International Breathwork Foundation)

 

 

Volg mij nu ook op instagram & facebook!