1:1 coaching

Individuele coaching trajecten zijn waardevol omdat ze helemaal afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie. De sessies zorgen voor inzicht, handvatten, zelfhulptechnieken, kennis, persoonlijke groei en meer verbinding met jezelf. Vanuit een holistische visie werken we samen aan je doelen, vragen en/of intenties.

 

Wat kun je verwachten van de individuele sessies?

Als coach ben ik je klankbord en houd ik je een spiegel voor. Ik zie het als onderdeel van mijn missie om met behulp van mijn brede aanbod aan (zelf)healing tools alle laagjes af te pellen die niet meer passen. Zodat je je weer herinnert wie je werkelijk bent, wat je verlangt en hoe je dit innerlijk verlangen naar buiten kunt brengen om je mooiste leven te creëren voor jezelf en je omgeving.

 

Ik bied allereerst een veilige ruimte aan, waar ik de tijd neem om écht naar je te luisteren. Zonder oordeel, alles mag er zijn. Elk traject wordt persoonlijk op jou afgestemd. Deze afstemming gebeurd d.m.v. een kennismakingsgesprek en het lezen van je energie. Hier komen we erachter wat je hulpvraag is of waar je de verdieping in wilt maken. 

 

Tijdens de sessie word je begeleid in meditatie. Er zijn veel verschillende vormen van meditatie. Mijn manier van begeleiding is een unieke, intuïtieve combinatie van transcendente reizen, mindfulness, quantum reizen, theta healing i.c.m. bodyscans. Je kunt het zien als (visuele) reizen naar binnen, naar je gevoel en je onderbewustzijn. In deze reizen doe je zelf "het werk" terwijl ik je begeleid met mijn stem, energiewerk, muziek en coaching (ook op afstand, online via zoom). Verder bekijk ik in de sessie wat jou persoonlijk kan aanvullen zoals; ademhalingsoefeningen, visualisaties, affirmaties, energiewerk, lichtwerk, heling middels reiki, lichaamshoudingen, helende werking van plantmedicijn zoals psilocybine of etherische olie.

 

Voor wie?

De individuele sessies zijn geschikt voor iedereen die een persoonlijke aanpak prefereert boven een groep. Bijvoorbeeld als je de voordelen wilt ervaren van wat meditatie, zelfreflectie en in het hier en nu zijn voor jou kunnen doen in je persoonlijke ontwikkeling en hier begeleiding bij zoekt. Maar ook als je ondersteuning of een gids zoekt bij je spirituele ontwikkeling en groei.

 

Waarom meditatie?

Door meditatie vind je zelf de antwoorden op bepaalde vragen. Je kunt dit overal ten alle tijden inzetten. Loop je vast in bepaalde patronen, gedachten of gevoelens? Dan kan meditatie je helpen hier meer inzicht in te verkrijgen en vrij te breken van de identificatie hiermee. Ook laat het je dieper kijken en verbinden met je gevoelswereld.

Lees hier meer over meditatie.

 

 

breathwork ademwerk healing meditatie meditatiecoach meditatiestudio mindfulness zen helmond

 

 

Wat levert het je op?

Je verkrijgt inzicht in jezelf, wie jij nu echt bent en wat je waarden zijn.

Je voelt je krachtig en in verbinding met jezelf.

Je weet hoe je om kunt gaan met "negatieve" emoties en gedachten, je kunt deze gemakkelijker reguleren, accepteren en loslaten.

Je bent je bewust van je eigen lichaam en de signalen die het geeft.

Je hebt oefeningen en technieken geleerd om deze zelf toe te passen in je dagelijks leven.                   & meer op basis van je intentie(s).

 

 

Nazorg

Alles wat je leert en ontvangt heeft tijd nodig om een plek te vinden. Integratie is een belangrijk onderdeel op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarom ben je ook na de sessies en gedurende het traject meer dan welkom om je vragen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat je je weg vindt.

 

Bekijk hier welke coaching trajecten ik aan bied om een idee te krijgen van de duur en investering.

 

Verder bied ik ook individuele coaching trajecten aan voor coaches, bedrijven, ondernemers en andere professionals. Deze worden op maat aangeboden. Vul het contactformulier in voor meer informatie.