Truffelceremonies

Intentioneel met plantmedicijnen werken in een ceremoniële setting opent een groot bewustzijnsveld in onszelf waardoor we effectief, doeltreffend en op meerdere lagen heling kunnen brengen aan opgeslagen trauma's, pijnen, emoties, angsten en meer. De populariteit van het plantmedicijn psilocybine (truffels en magic mushrooms) is wereldwijd enorm aan het groeien door de vele bewezen voordelen. Zelfs in de reguliere media en medische wereld wordt nu uitvoerig gesproken en onderzocht naar de vele geneeskrachtige effecten van psilocybine. Naast de bewezen positieve effecten op je mentale gezondheid, geeft dit plantmedicijn ook toegang tot meer spirituele inzichten en teachings. Zo kun je verlichting, eenheid, egoloosheid en nog veel meer ervaren tijdens een volledige truffelreis.

 

Het nemen van truffels in een ceremoniële setting met passende intenties maakt de effecten van de truffels heel anders dan wanneer je truffels recreatief gebruikt. De truffels op deze bewuste manier nemen maakt dat ze als medicijn hun werk kunnen doen. De truffels worden al sinds oudsher als medicijn gezien door oude beschavingen en volkeren in verband met hun geneeskrachtige en bewustzijnsverruimende werking. Truffels op een recreatieve manier gebruiken om te feesten, een leuke ervaring te hebben met vrienden of de realiteit even te ontvluchten heeft een heel ander effect, hierin kunnen ook de zogenaamde bad trips voorkomen. Het is namelijk belangrijk om jezelf veilig en comfortabel te voelen op de plek en met de mensen waarmee je truffels gebruikt. Tijdens een truffelceremonie is een van de belangrijkste taken van mij als facilitator om jou veilig te laten voelen, zodat je je volledig kunt overgeven aan het medicijn om het meeste uit je ervaring te halen. 

 

Om het meeste uit je ervaring te halen en de werking van de truffels als medicijn te ontvangen begeleid ik je van a tot z door de ceremonie heen middels (coaching) gesprekken, energie- & lichaamswerk zoals reiki, zelfhulp tools en helingstechnieken. Ondersteunend aan je innerlijke reis creëer ik een energetisch schone en veilige setting voor je zodat je veilig kunt reizen in het quantum veld en (mogelijk) contact met spirit, vorige levens of andere dimensies/werelden kunt ervaren. 

 

Naast een diepe reis met truffels kun je er ook voor kiezen om te microdoseren met truffels. Microdoseren houdt in dat je een kleine hoeveelheid van het plantmedicijn tot je neemt waardoor de truffels hun werk op je lichaam, energie en gevoel kunnen doen zonder dat je daar bewust grote of ingrijpende verschillen in op merkt. Microdoseren vraagt ons hierdoor om voldoende tijd voor integratie en afstemming te nemen, om voldoende naar binnen te keren om de subtiele boodschappen en lessen van de truffels te kunnen ervaren. Zo kan het medicijn op subtiele wijze helpen bij je intentie waarmee je de truffels neemt. Bijvoorbeeld ter ondersteuning voor meer focus, concentratie, creativiteit, verbeterde gemoedstoestand of verbinding met je gevoelens. Afhankelijk van je intentie kun je de truffels in microdosering inzetten voor een periode in je leven (bijvoorbeeld 1 maand lang) of op één moment waar je met deze intentie wilt gaan werken. Er wordt momenteel veel succesvol onderzoek gedaan naar de positieve effecten van microdosing psilocybine (de werkzame stof in truffels) met prachtige resultaten o.a. bij PTSS, depressie en adhd. 

Het voordeel van werken met truffels in microdosering is dat je dit kunt implementeren in je dagelijks leven en je gewoon door kunt gaan met je dagelijkse verplichtingen, zoals werk en sport. Je kunt het zien als een soort zelfonderzoek, verdieping van je innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar wat microdosing voor jou kan doen? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

 

Elk jaar begeleid ik gemiddeld 3 a 4 keer een Microdosing Transformatie maand groepstraject waarbij je in een groep van gelijkgestemden een maand lang begeleid wordt in microdoseren met de magische truffels door allerlei oefeningen, coaching sessies, healing sessies en informatie ondersteunend aan je traject. Een maand die garant staat aan transformatie, verbinding, inzicht en aanwezig zijn in het hier en nu. 

In deze YouTube video's leg ik meer uit over mijn visie op werken met truffels als plantmedicijn.

 

Wat ontvang je bij een truffelceremonie?

- Professionele holistische begeleiding en coaching bij een volledige truffelreis (lees hier meer over truffels, psilocybine).

- Een veilige set & setting voor bewust en ceremonieel werken met dit plantmedicijn.

- Intake gesprek voorafgaand aan de ceremonie (gratis en vrijblijvend, vraag hier een intake gesprek via zoom aan).

- Integratie sessie via zoom, enkele weken na de ceremonie zodat je daadwerkelijk verder kunt met je inzichten en ervaringen.

- Energiewerk zoals reiki, lichttaal en licht activaties.

- Healing en (zelf)helingstechnieken.

- Soundhealing en muzikale begeleiding.

- Een op jou afgestemde, geheel verzorgde dag van ongeveer 6 tot 8 uur.

 

Ik kies er bij volledige truffelceremonies bewust voor om individueel of per tweetallen te werken zodat je alle aandacht ontvangt tijdens je truffelreis en je je volledig kunt overgeven aan het prachtige medicijn door middel van continue ondersteuning en begeleiding.

Is het je eerste keer om ceremonieel te werken met de magische truffels? Dan raad ik altijd aan om deze de eerste keer alleen te boeken, zodat je het meeste uit je ervaring kunt halen.

 

Bij truffelceremonies voor kleine groepen nodig ik altijd een of meerdere extra space-holders uit zodat iedereen de volledige aandacht kan ontvangen in zijn/haar proces. Heb je zelf een fijne groep samengesteld en zouden jullie graag een volledig verzorgde truffelceremonie willen plannen? Neem dan contact met me op voor een offerte via het contactformulier.

 

 

I can't describe in short ways the potency of the magic truffles as a plantmedicine for healing, overcoming fears, pains and selfsabotage. Helping us to remember our full potential and who we really are while opening up our consciousness. They carry so much wisdom.

 

< In de Channel 22 podcast van Ginney Noa vertel ik meer over de helende werking van truffelceremonies, vorige levens & lichtwerk. Nu te beluisteren via Spotify, door op de afbeelding te klikken.

 

*aan deze pagina wordt nog gewerkt, voel je vrij om voor vragen of meer informatie persoonlijk contact met mij op te nemen.