Ik ben Sylvie van Kraaij

Mijn missie is om te leven vanuit mijn hart. Met veel liefde ben ik in 2020 dan ook mijn eigen meditatie praktijk en edelstenen webshop gestart. 

Al sinds ik me kan herinneren voel ik me sterk verbonden met edelstenen en mineralen, daarom deel ik met veel passie mijn kennis over de toepassing ervan. Lees hierover meer onder het menu edelstenen.

Zelf ben ik de laatste jaren door middel van meditatie, astrologie en healing steeds dichter bij mezelf gekomen. Als jong meisje voelde ik mij vaak ver weg van mezelf en was ik meer bezig met de energie van anderen. Misschien herken je het wel.

gaia meditation meditatie natuur

Met name voor de hoog sensitieve of intuïtieve vrouw kan het een uitdaging zijn om dichtbij jezelf te blijven. Er is zoveel voelbare energie hier op aarde en als vrouw zijn we snel geneigd om voor een ander te zorgen. Door mijn eigen groeiproces en bewustzijn ben ik er achter gekomen hoe belangrijk het is om minstens zo goed voor je innerlijke zelf te zorgen. Een groot thema voor mij is zelf liefde en verbinding met de magie van moeder aarde "Gaia".

 

Het jaar 2020 heeft veel teweeg gebracht en het is duidelijk voelbaar dat ons collectieve bewustzijn toe is aan heling. Ik neem je in mijn praktijk graag mee op een spirituele reis, zoals deze voor jou mag ontstaan.

 

Lieve groet,

Sylvie

grow gaia

Volg mij nu ook op instagram & facebook!