Over mij

Ik ben Sylvie van Kraaij, oprichtster van Gaia meditation and stones sinds 2020.

 

Mijn missie is leven vanuit het hart. Spiritualiteit is altijd onderdeel geweest van mijn leven, in verschillende fases in mindere en meerdere mate.  De laatste 10 jaar ben ik door middel van meditatie, ademwerk, plantmedicijnen en healing bij verschillende teachers steeds dichter bij mijn essentie gekomen. Ik heb me mogen herinneren wat ik hier kom doen, dat is anderen helpen op hun pad naar zelfbewustzijn en hierdoor bijdragen aan de nieuwe aarde. De nieuwe aarde is voor mij in het hier en nu, met liefdevolle aandacht ten alle tijden aanwezig zijn. Hierdoor leven we in liefde, eenheid, verbinding met elkaar en de natuur. We benutten onze potentie en zijn ons bewust van onze impact op micro en macro niveau. We staan in onze kracht en leven onze eigen authentieke waarheid en laten dat een ander ook doen. Als ervaringsdeskundige, coach en lichtwerker loop ik daarom graag met je mee om je te ondersteunen op jouw pad, terug naar je hart.

 

Ik geloof dat alle antwoorden die we zoeken in ons zelf te vinden zijn. Door middel van meditatie, breathwork, lichtwerk en verdieping met plantmedicijnen begeleid ik je terug naar je hart en daarmee je essentie, liefde. Ik werk vanuit een holistische visie, daarbij ga ik er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. De mens bestaat uit meer dan alleen een lichaam (fysiek) en een geest (mentaal). In mijn werk kijk ik naar jou als mens in zijn geheel, we bestaan uit een fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele laag.  Alles heeft een oorzaak en aan de meeste zaken kan gewerkt worden. Ik geloof dan ook sterk in ons zelfhelend en scheppend vermogen.

 

gaia meditation meditatie natuur

Waarom kies je voor een van mijn sessies of coaching?

Als ervaringsdeskundige is mijn rugzak aardig gevuld met allerlei tools die ik kan inzetten om jou op een holistische wijze te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling. Anders dan alleen gesprekken aan gaan, wil ik je vooral laten ervaren dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn, soms met een beetje hulp. Ik werk voornamelijk op zielsniveau, intuïtief en oplossingsgericht met behulp van mijn intuïtieve vermogens, channeling, kennis en spiritteam. Ik ben altijd open en to the point. Ik zie je potentie en geef je alle ruimte om dit ook in jezelf te ontdekken. Elk coaching traject is anders en op maat afgestemd op jouw behoefte en hulpvragen, hier komen we achter aan de hand van een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Mijn begeleiding is voornamelijk gericht op geleide meditaties, breathwork, reiki en ander energiewerk, truffels als plantmedicijn, de helende werking van edelstenen, transcendente reizen, licht activaties, kaartleggingen, mindfulness, intuïtieve coaching, energetische reiniging en zuivering van lichaam of ruimtes en meer.  Als coach ben ik je klankbord en houd ik je een spiegel voor. Ik zie het als mijn missie om met behulp van mijn brede aanbod aan healing tools alle laagjes af te pellen die niet meer passen. Zodat je je weer herinnert wie je werkelijk bent, wat je verlangt en hoe je dit innerlijk verlangen naar buiten kunt brengen om je mooiste leven te creëren voor jezelf en je omgeving. Al het werk wat je aan jezelf doet heeft een prachtig ripple-effect op je omgeving. De tools die ik je aanbied en leer in onze sessie(s) kun je vervolgens je leven lang gebruiken.

 

Wat anderen zeggen:

grow gaia

 

Opleiding en trainingen:

- Reiki 1 bij Han van Lamoen, februari 2003

- Biotensor cursus module 1 en 2 bij Roel Nuijt van Praktijk Nuijt, maart 2021

- Breathwork facilitator bij Innercamp, juli 2021 (lid van Complementary Medical Association en International Breathwork Foundation)

- Quantum Hypno Channeling bij dr. Roy Martina & Milan Somers, oktober 2022

 

 

Volg mij nu ook op instagram & facebook!