Breathwork

De bekendheid van breathwork (ademwerk) is de afgelopen 3 jaar enorm gegroeid. Ademwerk is voor iedereen toegankelijk omdat het letterlijk iets is wat we allemaal beheersen en nodig hebben. Er is geen eenvoudiger, effectiever en efficiënter mechanisme om onze fysieke en geestelijke gezondheid te verbeteren als door het werken met onze adem.

 

'Door je adem op een verbonden, continue manier in te zetten ontdek je krachten in jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Je adem is een krachtige tool om jezelf te helen.'

 

Er zijn verschillende manieren van ademwerk, zo kun je door middel van dagelijkse korte ademhalingsoefeningen je zenuwstelsel gunstig beïnvloeden om tot rust te komen of juist een boost te geven aan je immuunsysteem. Deze korte technieken passen we o.a. toe in de meditatie sessies en ken je mogelijk van de yoga lessen.

 

Ademwerk kent ook een intensievere lange verbonden ademhaling. Een 'conscious connected breath’ oftewel een verbonden ademhaling waarbij je geen pauzes tussen je inadem en uitadem laat en voor een periode van zo’n 30 tot 60 minuten actief ademt. Afhankelijk van je ervaring en intentie kiezen we voor een gepast aantal minuten waarin je deze ademhaling toepast.

 

ademwerk ademhalingstherapie breathwork adem verbondenademhaling meditatiecoach breathworkcoach ademcoach

Improper breathing is a common cause of ill health. If I had to limit my advice on healthier living to just one tip, it would be simply to learn how to breathe correctly. There is no single more powerful -or more simple - daily practice to further your health and well being than breathwork. 

                        - dr. Andrew Weill

 

De verbonden ademhaling kent verschillende stijlen en methodes. Per sessie of traject vinden we een stijl die het best bij je past. Verschillende stijlen zijn: rebirthing, holotropic breathwork, shamanic breathwork, jean paul crimi breathwork.

 

Wat ontvang je?

- Kennismakingsgesprek via zoom of telefonisch.

- Elke sessie beginnen we met het zetten van een intentie, hierdoor wordt de sessie helemaal op jou afgestemd.

- Tijdens de sessie begeleid ik je in een korte meditatie om ontspannen en geaard het meeste uit je ademwerk te halen.

- Diepe innerlijke reis door je eigen ademhaling d.m.v. verschillende actieve verbonden ademhalingstechnieken.

- Reiki, lichtwerk en lichaamswerk gedurende je ademsessie.

- Coaching & integratie zodat je ook daadwerkelijk verder kunt met de inzichten uit je sessie.

 

Vaak zijn er meerdere sessies nodig om laagjes af te pellen, door een blokkade (of verschillende blokkades) heen te bewegen en tot de kern te komen van een patroon of probleem. Op basis van een eerste sessie kunnen we een gevoel krijgen bij wat je nodig hebt en bepalen wat de vervolgstappen voor jou zijn. Het komt ook zeker voor dat één ademsessie al veel inzichten geeft en dat je daar zelf mee vooruit kunt. In alle sessies lever ik maatwerk, op jou afgestemd en kijken we samen wat voor jou het beste voelt.

 

Tarieven 2023:

- Individuele breathwork ademsessie van 120 minuten fysiek €222,- 

- Individuele breathwork ademsessie van 90 minuten online via zoom €170,-

- Groepssessie breathwork van 120 minuten fysiek €133,- p.p. vanaf 2 personen. 

- Ook beschikbaar voor het geven van healing breathwork sessies op retreats, evenementen of op locatie voor uw personeel of cliënten. Vul voor meer informatie en/of een offerte het contactformulier in door hier te klikken.

 

 

“Breathwork is het bewust sturen van de ademhaling om zo bepaalde processen in lichaam en geest te beïnvloeden”

bron: thebreathworkmovement

ademwerk breathwork verbondenademhaling ademhalingsoefeningen