Agenda 

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende online en live evenementen. Voor alle ceremonies, cirkels, online lessen en andere evenementen geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben, iedereen kan meedoen! Je wordt er van a tot z doorheen begeleid. 

 

Een geheel verzorgd retreat weekend met waardevolle workshops, training en innerlijke reizen gericht op leren werken met energie.

Laad jezelf op tijdens het "Energywork Weekend Retreat". Een all-inclusive weekend wat garant staat aan persoonlijke transformatie! 

Duik diep in de wereld van energiewerk en healing tijdens een onvergetelijk weekend dat jouw leven zal verrijken. Ontworpen voor (holistische) ondernemers, ouders en iedereen die affiniteit heeft met persoonlijke ontwikkeling en werken met energie. Dit retreat biedt niet alleen een schat aan kennis en praktijk ervaring, maar ook een warme bedding met gelijkgestemden. Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen, je zult aan de hand worden meegenomen van a tot z in het leren werken met energie.

 

Wat maakt dit retreat uniek?

- Diverse leerervaringen: Verrijk jezelf met een scala aan energiewerktechnieken, oefeningen in duo's en leer hoe je energie kunt oproepen uit verschillende bronnen. Ontdek de kracht van variatie en vind de methoden die het beste bij jou passen.

- All-inclusive ervaring: Geniet van een zorgeloos weekend met inbegrepen verblijf en heerlijke maaltijden, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw transformatie proces.

- Community support: Maak deel uit van een inspirerende groepservaring! Je wordt toegevoegd aan een exclusieve groepsapp waarin je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en steun kunt vinden. Ook na afloop van het retreat blijft deze toegankelijk.

- Bewijs van deelname: Na afloop ontvang je een certificaat met bewijs van deelname aan dit opleidingsweekend.

 

Dompel jezelf onder in een weekend van zelfontdekking en laat energie je gids zijn op deze transformerende reis! Laat het Energywork Weekend Retreat de poort zijn naar een leven vol energie, balans, heling en persoonlijke groei.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige retreat programma in de afbeeldingen.

 

Wanneer: 8 t/m 10 maart 2024.

Waar: Valkenswaard, Nederland.

 

Early-bird korting tm 1 maart 2024

Solindai Retreat | 12 - 16 april 2024 | Spanje

€ 1.555,00 € 1.405,00
Early-bird korting tm 1 maart 2024

Solindai Retreat | 12 - 16 april 2024 | Spanje

€ 1.555,00 € 1.405,00

Ga met ons mee op reis naar het stralende en zonnige landschap van Zuid-Spanje en dompel jezelf onder in een onvergetelijke reis naar transformatie en zelfontplooiing. We zijn verheugd om ons nieuwste retreat aan te kondigen, gehouden op een idyllische locatie tussen Malaga en Marbella, waar de natuurlijke schoonheid je zal betoveren en inspireren.

Van 12 tot 16 april nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring die je zal voeden en verfrissen. Ons programma is zorgvuldig samengesteld om een perfecte balans te bieden tussen ontspanning, reflectie en persoonlijke groei. Ontdek nieuwe perspectieven, vernieuwde energie en laat los wat je niet langer dient.

Geniet van dagelijkse meditatie- en verdiepende healing sessies, als ook een plantmedicijn ceremonie dag te midden van adembenemende landschappen, verken de omgeving met inspirerende wandelingen en verbind je met gelijkgestemde zielen tijdens diepgaande workshops en gesprekken. Laat je culinair verwennen met heerlijke, gezonde maaltijden bereid met lokale ingrediënten die je zintuigen zullen prikkelen en je energie zullen stimuleren.

Grijp deze kans om jezelf te trakteren op een vakantie van innerlijke en uiterlijke bloei. Sluit je aan bij ons op deze reis van zelfontdekking, transformatie en verbondenheid met jezelf, elkaar en de natuur.

 

Als een speciale aanbieding voor onze trouwe klanten, bieden we een exclusieve early-bird korting van ongeveer €150 aan voor degenen die zich definitief aanmelden vóór 1 maart 2024. Dit is jouw kans om je plek te verzekeren voor een onvergetelijk avontuur dat je leven zal verrijken. 

 

Graag als eerste op de hoogte blijven van aankomende retreats en cirkels? Klik hier om je aan te melden voor de besloten whatsapp groep of nieuwsbrief.