Agenda 

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende online en live evenementen. Voor alle ceremonies, cirkels, online lessen en andere evenementen geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben, iedereen kan meedoen! Je wordt er van a tot z doorheen begeleid. 

 

Wanneer: Maandag 9 oktober 19.30 - 22.00 uur.

 

Samenkomen met gelijkgestemden om bezig te zijn met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling brengt een krachtig energieveld mee waar we allemaal uit kunnen tappen voor inspiratie, nieuwe inzichten, vernieuwde energie en balans in onszelf. In mijn studio begeleid ik je in een veilige bedding om aandacht te geven aan je innerlijke zelf zoals emoties, gedachten, beperkende overtuigingen of patronen en te werken aan een heldere connectie met je hart(sbewustzijn) en jezelf.

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie, ademwerk of andere bewuste beoefening. Je wordt aan de hand meegenomen en begeleid. Iedereen is welkom, dit is een gemengde cirkel. Je mag deze avond zien als een check-in met jezelf, voor meer inzicht, innerlijke rust en richting. 

Een geheel verzorgd weekend inclusief overnachtingen, maaltijden, waardevolle workshops, ceremonies en sessies.

Dit retreat is speciaal voor vrouwen, gericht op het herinneren van je creatie- en scheppingskracht vanuit je vrouwelijke essentie. Door middel van oefeningen en ceremonies die je een diepere verbinding met je lichaam en intuïtie opleveren, ontdek je dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn. De groep die ontstaat is altijd zo bedoeld, gelijkgestemde vrouwen met elk eigen intenties om aan te sluiten maar ook een overkoepelende interesse in persoonlijke ontwikkeling, groei, heling, samenzijn, welzijn en diepgang. In deze groep ontstaan hierdoor mooie spiegels, gesprekken, inzichten en de uitnodiging tot groei en verbinding. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige retreat programma in de afbeeldingen.

 

Wanneer: 3 t/m 5 november 2023.

Waar: Valkenswaard, Nederland.

 

Uitverkocht

Transformatie & Rebalancing retreat op Ibiza

€ 1.699,00 € 1.555,00
Uitverkocht

Transformatie & Rebalancing retreat op Ibiza

€ 1.699,00 € 1.555,00

Transformatie en Rebalancing Retreat op Ibiza

15 tot en met 20 oktober 2023

 

Verlang jij ook naar een bijzondere reis met jezelf?

Wil je innerlijk groeien, herstellen, oude ballast opruimen, nieuwe inzichten opdoen en heerlijk opladen in een prachtige omgeving waar je volledig wordt verzorgd en in de watten wordt gelegd? Wil je vreugde, vrijheid, verbinding, energie en ontspanning ervaren? Dan is dit Transformatie en Rebalancing Retreat op het prachtige Ibiza wat voor jou!

 

Wij bezorgen je een onvergetelijke ervaring met geheel verzorgd verblijf in een schitterende luxe villa middenin de natuur. Op loopafstand van het bekende strand waar elke zonsondergang drummers samenkomen om het leven te vieren.

 

Het eiland staat bekend om haar magnetische en transformerende energie. Kom jij het met ons ervaren? Wees welkom!