Agenda 

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende online en live evenementen. Voor alle ceremonies, cirkels, online lessen en andere evenementen geldt dat je geen ervaring hoeft te hebben, iedereen kan meedoen! Je wordt er van a tot z doorheen begeleid. 

 

Wat kun je verwachten?

Ontdek de diepere lagen van je bewustzijn tijdens onze unieke truffelceremonie met overnachting.

Onze ceremonies zijn speciaal ontworpen voor een kleine groep mensen, zodat iedere deelnemer de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die nodig is voor een diepgaande innerlijke reis. Onze facilitators zijn continu aanwezig voor de juiste begeleiding, met methoden variërend van energiewerk en spaceholding tot het zingen van medicine songs. We staan voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze transformerende ervaring, waardoor je veilig kunt reizen en de lessen van het medicijn zo effectief mogelijk kunt ontvangen.

Na de ceremonie kun je heerlijk ontspannen, krijg je een gezonde maaltijd aangeboden en mag je je klaar gaan maken voor de overnachting op locatie in een het fijne retreathuis. De volgende ochtend word je rustig wakker en staat er een lekker ontbijt klaar. Daarna voorzien we je van waardevolle integratietips in een sharingcirkel met geleide meditatie om de nieuwe inzichten op de beste manier te kunnen integreren in je dagelijks leven. 

We geloven in de kracht van een gemengde groep, waarin iedereen kan leren van elkaars unieke perspectieven en ervaringen. Samen creëren we een diep en krachtig energieveld, waarin we elkaar spiegelen en ondersteunen op onze reis naar zelfontdekking. De ceremonie zal veel ruimte geven voor innerlijke verkenning, maar ook de kracht van een groep gelijkgestemden brengt mooie inzichten en kansen met zich mee. Kom het zelf ervaren!

We zijn op zoek naar mensen met een passie voor het werken met plantmedicijnen zoals magische truffels, mensen die al ervaring hebben met dit soort werk en die willen duiken in een dieper niveau van zelfontwikkeling. Tijdens onze ceremonie leer je over de inheemse manieren van werken met plantmedicijnen, zoals gebed, de elementen en zielsbewustzijn. Het is een kans om je nieuwsgierigheid te verkennen en te groeien in een gelijkgestemde groep.

Ben jij klaar om de magische truffels en jezelf op een dieper niveau te leren kennen? Laat dit prachtige medicijn jou aan je potentieel herinneren tijdens dit unieke aanbod! Sluit je dan aan bij onze truffelceremonie en laat je leiden op een reis naar innerlijke groei en zelfrealisatie.

 

Let op! Stuur een bericht via het contactformulier met de vraag voor een gratis en vrijblijvende intake call als je niet eerder deelgenomen hebt aan een truffelceremonie bij ons. Voordat je je aanmeld, ga ik dan graag eerst persoonlijk met je in gesprek of deze ceremonie in groepsverband wel aansluit. 

 

Waar: Valkenswaard, NL

Wanneer: 8 juni 2024 11.00 uur t/m 9 juni 2024 13.30 uur

Investering in jezelf:

Early bird prijs p.p. €355,- (eigen bed)

Reguliere prijs p.p. €377,- (eigen bed)

Duo korting prijs voor 2 personen €660,- (2delen een tweepersoonsbed)
*liever in termijnen betalen omdat het financieel niet in een keer uitkomt? stuur dan een verzoek via het contactformulier

 

 

Wat kun je verwachten?

Ontdek de schoonheid van Corfu en vindt innerlijke verbinding en rust tijdens ons exclusieve retreat van 29 juni tot 3 juli. Met Curawaka als onze gids wordt dit een reis vol muziek, prayer, meditatie, healing en leren over inheemse wijsheid.


Verdiep je band met jezelf, de natuur en het mysterie van het leven door deze unieke ervaring waar zelfverrijking centraal staat. Dit retreat is jouw uitnodiging om te groeien, jezelf te vieren en je ware zelf te omarmen in perfecte harmonie met de prachtige natuur van Corfu. Wees welkom en beleef een onvergetelijke transformatieve reis!

 

Je verblijft deze 5 dagen geheel verzorgd, all-inclusief in een prachtige villa met zwembad en ligbedden. Het retreatprogramma is rijkelijk gevuld met transformerende workshops, ceremonies en healing sessies. Klik hier om de brochure op te vragen met meer informatie zoals o.a. foto's van het verblijf, het 5-daagse retreatprogramma en meer.

 

Waar?

Corfu island, Griekenland

Wanneer?

29 juni tot en met 3 juli 2024

 

Graag als eerste op de hoogte blijven van aankomende retreats en cirkels? Klik hier om je aan te melden voor de besloten whatsapp groep of nieuwsbrief.