Dagretreats

Tijdens een retreat trek je jezelf even terug uit je dagelijkse leven, het liefst met zo min mogelijk prikkels. De focus komt helemaal op jezelf te liggen.

 

In mijn studio en op andere prachtige locaties bied ik verschillende soorten (dag)retreats aan. Het retreat wordt afgestemd op je/jullie persoonlijke wensen. Zo kun je een retreat boeken als: je jezelf een ultieme verwendag cadeau wil doen, wanneer je voor grote keuzes staat, een nieuwe start wilt maken, door een moeilijke periode in je leven gaat, met plantmedicijnen wilt werken in een veilige setting of als een verbindend uitje voor stellen, familie, vrienden, personeel of collega's. Om een retreat op maat samen te stellen hebben we voor aanvang altijd even contact. Zo komen we er samen achter wat je/jullie intentie is en stel ik aan de hand daarvan een mooie invulling samen. 

 

Vul het contactformulier in om een vrijblijvend gesprek aan te vragen waarbij we kennismaken en je hoort wat alle opties zijn voor een dagretreat.

 

Meer interesse in individuele coaching voor langere tijd? Om een tijd bewust te werken aan je intenties en/of hulpvragen? Lees hierover meer op de pagina: 1:1 coaching

 

Vraag je persoonlijke dagretreat aan of kijk in de agenda voor events.