Voor mij is meditatie een staat van verbinden en zijn.

- Verbinding met jezelf, de natuur (moeder aarde), het universum. 

- Zijn, in het hier en nu

 

In onze drukke maatschappij zijn we continu bezig iets te doen. We zitten als mens vaak in ons hoofd, met de ene gedachte na de andere. Velen hebben het druk met werk, een gezin, social media en andere dagelijkse activiteiten. Ga maar eens bij jezelf na, wanneer jij voor het laatst even bewust in het moment was. Niet aan het denken, niet onderweg, geen stress, maar een moment van rust en bewustzijn van al het moois om je heen. 

 

Een moment van ontspanning en letterlijk even uit je hoofd komen maakt een mens vitaler. Ben jij toe aan tijd voor jezelf en voel je, dat je deze tijd nu echt mag benutten om jezelf nog meer te ontwikkelen? Wil je de tijd nemen om van jezelf te (leren) houden? Of wil je simpelweg een moment van ontspanning en rust? Dan is meditatie een prachtige tool om dit te ervaren.

 

Er zijn veel verschillende meditatietechnieken. In mijn praktijk neem ik je graag mee in meditatie zoals deze voor jou mag ontstaan. Door middel van een gesprek vooraf zal ik een op jou afgestemd meditatie traject aanbieden.

 

Ik laat je met liefde kennis maken met deze manier van verbinding en zijn.

Wil je graag meer informatie? Voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier.

 

 

Volg mij nu ook op instagram & facebook!