Individuele 1:1 coaching

 

Voor wie?

Individuele coaching sessies zijn voor iedereen, jong en oud.

De losse individuele sessies zijn geschikt voor je als je een persoonlijke aanpak prefereert boven een groep. Zeker als je de voordelen wilt ervaren van wat meditatie voor jou kan doen in je persoonlijke ontwikkeling en hier begeleiding bij zoekt.

Enkele voorbeelden van de voordelen van meditatie lees je hier.

 

Wat kun je verwachten van mij als coach?

 

Wat kun je verwachten van de individuele sessies?

Allereerst stem ik elke sessie op de persoon zelf af. Deze afstemming gebeurd d.m.v. een kennismaking en het lezen van je energie. Hier komen we erachter wat je hulpvraag is of waar je de verdieping in wilt maken. Heb je zelf geen heldere hulpvraag, maar zou je wel graag een sessie boeken om gewoon eens een op jou afgestemde geleide meditatie/healing te ontvangen? Dat kan natuurlijk ook, dan stem ik me intuïtief op jou af. Een heerlijk selfcare moment!

Tijdens de sessie word je begeleid in meditatie. Er zijn veel verschillende vormen van meditatie. Mijn manier van begeleiding is een unieke, intuïtieve combinatie van transcendente reizen, mindfulness, theta healing i.c.m. bodyscans. Je kunt het zien als visuele reizen naar binnen, naar je gevoel en je onderbewustzijn.

In deze reizen doe je zelf "het werk" terwijl ik je begeleid met mijn stem, muziek en universele energie (ook op afstand).

Verder bekijk ik in de sessie wat jouw persoonlijk kan aanvullen zoals: ademhalingsoefeningen, de helende werking van edelstenen, mantra's, lichaamshoudingen, reiki, biotensor, orakelkaarten en meer. De individuele sessies zijn zo helemaal op jou afgestemd!

Ik creër een veilige en vertrouwde setting, zodat je voelt dat je helemaal jezelf mag zijn met alles wat zich aandient. Zowel online via zoom als in mijn meditatiestudio.