Datum en tijd: Vrijdag 3 december | 19.30 uur - 22.00 uur.

Tijdens deze breathwork cirkel ga je ervaren hoe je door middel van je eigen ademhaling in een staat van zijn kunt komen waar je open zult staan om te ontvangen. Op deze avond gaan we door middel van ademwerk op reis in ons bewustzijn. Wat mag jij loslaten? Wat zou jij graag willen toelaten in je leven? Wat mag jij ontvangen? 

 

Door de verbonden ademhaling en het intensief ademwerk wat we deze avond zullen doen ga je écht open staan om te ontvangen wat zich voor jou mag aandienen. Zijnde inzichten, gevoelens, visioenen, innerlijk weten en zoveel meer wat mag stromen als je de controle durft los te laten en volledig afstemt op je eigen ademhaling. In deze cirkel staat het thema loslaten en ontvangen centraal. Jezelf bevrijden van oude overtuigingen, angsten, patronen of gedachten. Je bent het waard om ook te ontvangen. 

Datum en tijd: Zaterdag 18 december | 19.00 - 21.30 uur.

Met deze middag wil ik al mijn klanten en volgers bedanken voor alle steun en prachtige reizen die we samen gemaakt hebben. DANKJEWEL! Deze unieke cirkel tijdens de avond van de Volle maan is mijn cadeautje aan jou. Tijdens deze cirkel vieren we het afgelopen jaar 2021 wat tot zijn einde komt. Een bewogen jaar waarin we als mensheid voor veel uitdagingen hebben gestaan. Hoe is dit jaar voor jou geweest? 

In een jaar kan er zoveel veranderen, valt er zoveel te leren, laten we zoveel los en komen er nieuwe dingen op ons pad. Hoe afgelopen jaar ook geweest is voor je, door het positief af te sluiten kun je het achter je laten. Klaar om het nieuwe jaar 2022 tegemoet te treden. Door middel van meditatie, ademhaling, rituelen, energiewerk, muziek en andere feestelijke verrassingen begeleid ik je deze fijne middag, zodat we er samen een feestje van kunnen maken. Voel jij dat je toe bent aan een bewuste, gezellige, verdiepende en feestelijke afsluiting met gelijkgestemden? Voel je dan héél welkom!

Uitverkocht

Magical New Years retreat - vrouwenweekend

€ 599,00 € 399,00
Uitverkocht

Magical New Years retreat - vrouwenweekend

€ 599,00 € 399,00

Datum en tijd: Vrijdag 21 januari t/m zondag 23 januari | Check-in: 18.00 uur op vrijdag, check-out: 14.00 uur op zondag.

Krachtig, vastberaden, zelfverzekerd, bewust en gevuld met (zelf)liefde het nieuwe jaar beginnen? Dan is dit retreat wat voor jou lieve vrouw!

 

Al eens de kracht van breathwork, meditatie en vrouwencirkels ervaren? Dan kun je je voorstellen wat een heel weekend met je doet. Het is magisch! Retreats zijn krachtige investeringen in jezelf, waarmee je helemaal jaaa! tegen jezelf zegt. Een weekend vol met diepe heling, sisterhood, energie activaties, bewuste oefeningen zoals beweging, breathwork en meditatie om jou volledig in je kracht te zetten. Klaar om het nieuwe jaar vol vertrouwen en liefde in te gaan! De ervaringen die je zult opdoen zijn niet in woorden uit te leggen.. je moet het echt zelf ervaren. Is dat ook niet de essentie van het leven? Het ervaren. Lets make magic together!

 

De locatie van dit retreat is in Noord-Brabant.

 

Datum en tijd: Zondag 10 oktober | 13.30 tot 16.00 uur

Op deze datum 10-10-2021 vieren we de liefde, onze groei, onze manifestatie en creatie kracht om met positieve nieuwe energie het laatste kwartaal van dit jaar in te gaan. De numerologie van deze datum maakt dat deze dag energetisch gezien heel krachtig is om onze wensen en verlangens te manifesteren.

Tijdens deze vrouwencirkel word je meegenomen in meditatie, healing, rituelen en andere verrassende elementen om jezelf te vieren. Een speciale middag voor vrouwen om samen te komen, in liefde en positieve energie. Ga maar stralen in jouw licht.

Datum en tijd: Zaterdag 16 oktober | 14.00 tot 17.00 uur

Bij de magische truffelceremonie nemen we een microdosering van de magische truffels. De werkzame stof psilocybine wordt toegepast om meer verbinding, geluk, eenheid, liefde, focus, verdieping en gevoelens te kunnen ervaren. We nemen op ceremoniele wijze 10% van een normale dosering, waardoor je met jouw intentie een kleine dosis neemt. Deze dosis is klein, zodat je geen tripeffecten krijgt. De magische truffels werken hierdoor heel subtiel en zorgen ervoor dat je bewust bent van alle processen die plaatsvinden in jezelf. Deze microdosering maakt dat je minder ruis ervaart, scherpere verbinding krijgt met jezelf en meer in het hier en nu bent. De truffels ontstaan letterlijk in de diepe lagen van de aarde en groeien uit de donkere aarde naar het licht. In deze ceremonie gaan we ons liefdevol verbinden met dit plantmedicijn. De magische truffels nemen je mee op een zachte reis naar je innerlijke wereld.

Datum en tijd : Zaterdag 23 oktober | 14.00 - 17.00 uur.

De Shamanic Cacao ceremonie is een traditionele manier van een cacao ceremonie. We maken een ontzettend diepe reis in ons onderbewustzijn waarbij je visioenen kunt ervaren, intense gevoelens en waarheden die diep in jou hart altijd geleeft hebben. Dromen komen tot het licht. Waarheid mag gesproken en bevonden worden. Alles is welkom. En laat het vooral allemaal op je af komen. Door middel van een begeleide meditatie gaan we een diepe reis naar binnen maken. Met shamanic drums en verrassende elementen gaan we jou in diep contact brengen met jouw Higher Self. Een mega mooie ontdekking naar je hart, diepste verlangens en zielsmissie.

Datum en tijd : Vrijdag 12 november | 20.15 - 22.15 uur.

Deze Expressive dance & Osho meditation avond staat geheel in het teken van helemaal vrij jezelf kunnen zijn. Jezelf kunnen uitdrukken door middel van dans en je stem. Heb jij de oerkracht uit jouw stem al eens gehoord en gevoeld? In deze veilige ruimte creëren we een magische avond om écht alles te laten gaan, alles mag loskomen. Iedereen is welkom om dansend het leven én jezelf te vieren.

 

Dance is the hidden language of the soul.”

Laatste kans om je aan te melden!

Magische Vrouwencirkel bloemenceremonie (Live in de studio te Helmond)

€ 55,00
Laatste kans om je aan te melden!

Magische Vrouwencirkel bloemenceremonie (Live in de studio te Helmond)

€ 55,00

Datum en tijd: Zondag 14 november | 13.30 uur – 16.30 uur.

Tijdens deze extra lange vrouwencirkel komen we samen in liefde om door middel van een magische bloemenceremonie ons hart te eren. Verbinden met de liefde in je hart door middel van meditatie, rituelen en andere verrassende elementen tijdens deze live vrouwencirkel. Deze avond staat in het teken van zelfliefde, je hartchakra en bloemen. Optioneel heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een microdosering van de magische truffels.

Datum en tijd: Donderdag 18 november | 21.00 - 22.15 uur.

Op vrijdag 19 november om 9:59 uur 's ochtends is de maan op haar volst en staat zij in het teken van Stier. De avond hiervoor gaan we ons door middel van een visualisatie en een lange geleide maanmeditatie verbinden met haar energie.

 

De energie van deze maan gaat voornamelijk over veiligheid, zekerheid, liefde en loslaten van oude patronen. Tijdens deze maancirkel ontvang je hier meer informatie over, zo kun je voelen welke thema's op jou van toepassing zijn en wat jij hierin nodig hebt.

Uitverkocht

Microdosing Transformatie maand groepstraject

€ 684,00 € 222,00
Uitverkocht

Microdosing Transformatie maand groepstraject

€ 684,00 € 222,00

Startdatum: 25 maart 2023

Op 25 maart 2023 start de Microdosing Transformatie maand weer met een mooie groep mensen die JA! voelen bij het denken aan een maand lang bezig zijn met transformatie door middel van dagelijkse mindfulness, coaching en werken met het plantmedicijn de magische truffels in microdosering vorm. Er is weer een prachtig maandtraject samengesteld wat garant staat aan transformatie en bewust ZIJN.