Nieuwe- en volle maan vrouwencirkels

Tijdens een nieuwe- en volle maan stuurt de maan veel energie naar de aarde. Zo weten we bijvoorbeeld dat de energie van de maan trekt aan het water op aarde (zwaartekracht). Mensen bestaan voor het merendeel uit water, waardoor er ook aan onze energie wordt getrokken. Dit verklaart de invloed die je kunt merken tijdens de verschillende maanfasen. Sommige mensen ervaren een slechte nachtrust of hevigere emoties rond de periode van een volle maan. Er verschijnen afwisselend 12 tot 13 nieuwe- én 12 tot 13 volle manen in een jaar, ongeveer één per maand van elke fase. De maan heeft elke maanfase een bepaalde stand in het heelal, horend bij een sterrenbeeld. De stand van de nieuwe- of volle maan in dat sterrenbeeld kan ons veel vertellen over de energie die dan voelbaar is. 

Mijn intentie is om twee keer per maand op de avond van de nieuwe én volle maan een vrouwencirkel aan te bieden. Deze avond zal dan afgestemd worden op de stand van de maan, haar energetische werking en het sterrenbeeld waarin zij zich bevindt. Elke maancirkel is anders, een voorbeeld van wat je kunt verwachten lees je hieronder.

 

Je ontvangt:

- energetische reiniging.

- visualisatie om je te verbinden met de maan.

- een lange geleide meditatie om ons af te stemmen op de energie van de maan (40-50 minuten).

- maan rituelen.

- ruimte voor het delen van ervaringen.

- verdiepende vragen.

- intuïtieve kaartlegging. 

- bewegen/lichaamshoudingen op muziek.

 

Wat vraag ik van jou:

- een open houding, om zo samen een veilige bedding te creëren voor en met elkaar.

 

Praktische informatie:

De maancirkels zullen voornamelijk online plaatsvinden, via zoom.

Na aanmelding ontvang je de link van de zoom-meeting 1 dag van tevoren per mail.

De investering in jezelf is momenteel €11,- voor online deelname en €10,- voor het ontvangen van een mail met de opname van de maanmeditatie. Zie agenda

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om deel te nemen aan een vrouwencirkel en je af te stemmen op de energie van de maan? Kijk dan eens in de agenda voor de aankomende vrouwencirkels en andere evenementen/trainingen/groepsmeditaties en meld jezelf aan.

 

Op mijn social media kanalen zal ik regelmatig informatie delen over de maanstanden, de werking van edelstenen en andere leuke weetjes. Volg @gaia.meditationandstones op instagram & facebook via de buttons hiernaast.