Tijdens deze healing breathwork cirkel maak je een diepe innerlijke reis door middel van je eigen verbonden ademhaling. Een krachtige manier om oude, vastzittende energie en emotie op te ruimen. Om diep met jezelf te verbinden en alles wat in jou speelt.

 

Breathwork geeft je de mogelijkheid om jezelf op meerdere laagjes te openen. Onder begeleiding van klanken, muziek, reiki, meditatie en de sjamanistische drum kun je tot mooie inzichten, bevrijding, kracht en heling komen. Breathwork is daarnaast ook een stevige boost voor je immuunsysteem en algehele staat. Door je eigen ademhaling creër je ruimte voor wat in jou gevoeld en doorleeft mag worden. Dit allemaal onder veilige begeleiding en met de kracht van een groep gelijkgestemden.

Deze cirkel is voor iedereen vanaf 18 jaar. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met breathwork omdat je stap voor stap begeleid wordt.

 

Wanneer: Maandag 7 augustus van 19.15 tot 21.30 uur

Waar: Gasthuisstraat 102, Helmond

Sale!

Vrouwencirkel (Live in de studio te Helmond)

€ 66,00 € 44,00
Sale!

Vrouwencirkel (Live in de studio te Helmond)

€ 66,00 € 44,00

Een avond vol verbinding, plezier, diepe innerlijke reizen, sisterhood, healing & sharing cirkel.

Je ontvangt o.a. reiki en energetische healing, ademhalingsoefeningen, geleide innerlijke reis d.m.v. meditatie en klank, kaartlegging, persoonlijk advies & meer.

Als vrouw ben je hier helemaal welkom om jezelf te zijn, te zien, te voelen en omarmen in een veilige bedding met gelijkgestemden.

Wanneer? Donderdag 9 november van 19.30 tot 21.30 uur
Waar? Gasthuisstraat 102, Helmond