Groepsmeditatie

In mijn praktijk zal ik ook groepsmeditaties aanbieden, om in een kleine groep begeleid te worden in meditatie. Elke groepsles zal een ander thema hebben.

 

 

Volle maan meditatie

Tijdens een volle maan stuurt de maan veel energie naar de aarde. Zo weten we bijvoorbeeld dat de energie van de maan trekt aan het water op aarde (zwaartekracht). Mensen bestaan voor het merendeel uit water, waardoor er ook aan onze energie wordt getrokken. Dit verklaart de invloed die je kan merken tijdens de verschillende maancycli. Sommige mensen ervaren een slechte nachtrust of hevigere emoties rond de periode van een volle maan. Er verschijnen 13 volle manen in een jaar, ongeveer één per maand. De volle maan heeft elke maand een bepaalde stand in het heelal, horend bij een sterrenbeeld. De stand van de volle maan in dat sterrenbeeld kan ons veel vertellen over de energie die dan voelbaar is.

 

Mijn intentie is, om maandelijks op de avond van de volle maan een groepsmeditatie aan te bieden. Deze avond zal dan afgestemd worden op de stand van de maan, haar energetische werking en het sterrenbeeld waarin zij zich bevindt.

In een vertrouwde, kleine groep zal er ruimte zijn voor energetische reiniging, een volle maan ritueel en meditatie.

 

 

Interesse? Of vragen? Voel je vrij om contact met me op te nemen via het contactformulier.

 

Op mijn social media kanalen zal ik regelmatig informatie delen over de maanstanden, sterrenbeelden, de werking van edelstenen en andere leuke weetjes. Volg @gaia.meditationandstones op instagram & facebook via de buttons hiernaast.